Wat is Euro-Mex ?
Ons transportbedrijf

Geschiedenis

Device

In 2005 begon Marc Smets kleinschalig in zijn thuiswoonst te Nossegem met 1 enkele bestelwagen, snel daarna met een tweede en zo verder opbouwend met een eerste oplegger.

In 2016 verhuisde hij naar Brucago te Machelen met een betere infrastructuur om een nog betere service aan de klanten te geven.

Euro-Mex Plus is een familiebedrijf die heel veel waarde hecht aan efficiëntie, veiligheid, betrouwbaarheid en maximale service.

Uw partner voor geconditioneerde transporten door heel Europa!

Euro-Mex Plus is een internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in geconditioneerd transport. Euro-Mex Plus verzorgt voor de meest uiteenlopende branches het vervoer van goederen door heel Europa. Dat doen we betrouwbaar, snel en veilig. Met chauffeurs die de weg, maar ook het belang van uw lading kennen. Eigenschappen die ons vele bijzondere klanten hebben opgeleverd. Klanten waarvoor we dedicated express transport opdrachten opdrachten uitvoeren van één briefomslag tot ...

Allround transportbedrijf
Euro-Mex Plus transporteert al uw goederen, verpakt of onverpakt, met dezelfde zorgvuldigheid. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u zeker aan het juiste adres!

Wij zijn de absolute specialist op het gebied van niet-standaard vervoer. Graag verlenen wij U steeds uitgbreide, vrijblijvende informatie.


Wagenpark

Ons wagenpark is zeer gevarieerd.
Euro-Mex Plus beschikt over een modern wagenpark met zo’n 35 diverse transportvoertuigen. Alle wagens zijn voorzien van geavanceerde boordcomputers om het hele logistieke proces te monitoren en stroomlijnen.

Er is altijd wel een geschikt voertuig aanwezig voor uw (geconditioneerde) sneltransport.
Met ons geconditioneerd vervoer kunnen we zendingen aan vanaf 100 gram tot ... We sturen bovendien altijd goed opgeleide, representatieve chauffeurs voor u op pad.
Ons geconditioneerd sneltransport verloopt volgens de geldende HACCP normen en wordt aangepast aan uw wensen. Geconditioneerd sneltransport is mogelijk van +25°C tot -25°C.

Faciliteiten om Uw goederen professioneel en veilig te vervoeren zijn altijd beschikbaar; laadbrug, transpallet, enz.

Device

Device

Device